Om oss

Vänd dig till oss på Daniels Plåtslageri AB för högsta kvalitet inom allt från bandtäckning och takarbeten till fasadarbeten och service. 

Högsta standard för ditt resultat

I varje process som rör sig genom vår verksamhet praktiseras högsta möjliga kvalitet. När du vänder dig till oss kan du förvänta dig ett optimalt resultat där vårt mål alltid är att uppfylla dina förväntningar, behov och önskemål. 

Daniels Plåtslageri har funnits sedan 2009, men blev aktiebolag i Sverige 2019. Företaget bildades ur en vision att kunna ge våra kunder en hög kvalitet på vårt utpräglade vis. Kunskap, säkerhet och en kontinuerligt hög kvalitet är vad vi vill förmedla genom både vårt praktiska arbete och vår kontakt med dig som kund. Med utbildade plåtslagare som innehar yrkesbevis tar vi oss an allt från takarbeten och renoveringar till garneringsarbeten och tillverkning. 

En lång historia av hantverkare

Med en familj vars primära sysselsättning under flera generationer har varit olika typer av hantverk föll det sig naturligt att även Daniel blev certifierad hantverkare. Tillsammans med sin skickliga personal vill han nu förmedla högkvalitativa tjänster till dig som kund.

​​​​​​​Läs gärna mer om våra individuella tjänster här!

Kontaktuppgifter

Mångatan 28
195 58 Märsta
Sweden

08-25 45 46
info@danielsplatslageri.se​​​​​​​