Serviceplåtslageri

Akut eller schemalagd service och underhåll

Att det första arbetet sker på ett högkvalitativt sätt är viktigt. Men hur man sedan tar hand om och underhåller ett redan utfört arbete är nästan viktigare för hur bra det kommer att hålla. När du vänder dig till oss på Daniels Plåtslageri AB får du högsta kvalitet i alla typer av service- och underhållsarbeten. Det innebär att vi har både schemalagt underhåll och akut service. Oavsett dina behov kan du alltid ringa till oss så hjälper vi dig. 

Det kan handla om problem med läckage, något som har lossnat som behöver sättas tillbaka, en komponent som behöver rivas och bytas ut, gammalt plåt som har rostat samt mindre reparationer och underhåll. Om du tar väl hand om ditt tak eller dina plåtdetaljer kommer de att ha en lång hållbarhet. Därför är det viktigt med högkvalitativ service och underhåll på en kontinuerlig basis. 


Serviceavtal

Om du driver eller sköter ett fastighetsbolag och behöver hjälp med service och underhåll kan du sluta ett avtal med oss. Vi utformar avtalet efter dina behov och önskemål så att fastigheterna får optimal skötsel. När du använder dig av oss får du också hjälp med att kontrollera att allt är säkert samt att det inte finns något mögel under taket. 

Kontaktuppgifter

Mångatan 28
195 58 Märsta
Sweden

072-033 15 94
​​​​​​​info@danielsplatslageri.se​​​​​​​