Fasadarbete

Ta hjälp av oss

Vi hjälper till att avsluta byggprojekt och sätta de sista brädorna och detaljerna. Du kan få hjälp med att grundrenovera ett hus eller fastighet, sätta in nya fönster, fönsterbleck, lister, tröskelbleck och övriga plåtdetaljer. Du kan också beställa komponenter av oss som vi levererar men som ni själva vill installera eller montera. 

Lister

För att få till den sista touchen på din bostad eller fastighet krävs rätt lister. Det ska vara lister av högsta kvalitet med ett utförande som matchar både husets in- och utsida. På det sättet får du ett optimalt slutresultat där listerna på ett positivt sätt bidrar till hela husets känsla och utseende. 

Fönsterbleck

​​​​​​​Alla detaljer på en fastighet är det som slutligen binder ihop utseendet till ett enhetligt resultat. Därför är fönsterbleck ett viktigt steg i slutskeendet av ett bygge. Precis som med lister behöver det matcha med resten av fastighetens fasad men det måste också matcha med alla övriga detaljer. Genom att ha en stor noggrannhet i det här stadiet av ett bygge eller en renovering blir slutresultatet så mycket bättre än om man tummar på det. ​​​​​

Kontaktuppgifter

Mångatan 28
195 58 Märsta
Sweden

072-033 15 94
​​​​​​​info@danielsplatslageri.se​​​​​​​